Nieuws

Lees verder
Lenferink Groep heeft voor de uitbreiding van haar portefeuille de nog in gebruik zijnde synagoge aan de Golstraat 23, alsmede Brink 18, 19 te Deventer met bijbehorende ontmoetingsruimte en parkeergelegenheid verworven.

De markante objecten zijn gelegen in het hart van de historische binnenstad van Deventer.
Lees verder
Lenferink Groep heeft voor de uitbreiding van haar care-portefeuille een voormalig bankgebouw aan het Hagepoortplein 5 te Zutphen verworven.
Het gebouw is gelegen op een prachtige locatie in de oude binnenstad van Zutphen en er worden komende periode 27 woon/zorg-appartementen ontwikkeld
Lees verder
Lenferink Groep heeft voor de versterking van haar kantoren-portefeuille het markante kantoorgebouw (4.259m2 v.v.o. en 125 P) aan de Zwartewaterallee 25 te Zwolle aangekocht. Het object is ondermeer verhuurd aan BAM en de Zonnehuis Groep. Rebo Bedrijfsmakelaars trad op namens de verkoper; het pensioenfonds Achmea
Lees verder
Lenferink Groep heeft onlangs voor haar care-portefeuille een woon/zorg-object aan de Lekboulevard 10 te Nieuwegein verworven.

Het object telt 119 woonappartementen, een restaurant en kantoorruimte en is nog voor een aantal jaren verhuurd.

Na ommekomst van deze huurperiode gaat de Lenferink Groep langjarig samenwerken met haar nieuwe huurder; Samen Aangenaam Ouder Worden.
Lees verder
De Zwolse Lenferink Groep heeft Zonnegilde uit Kampen onlangs de opdracht gegeven voor het plaatsen van maar liefst 12.900 zonnepanelen op verschillende panden uit de Lenferink Groep vastgoedportefeuille.

Inmiddels is een start gemaakt met de verduurzaming van de panden in o.a. Spijkenisse, Meppel, Groningen, Ommen, Wijhe en Hoogeveen.

Na oplevering zullen deze installaties gezamenlijk een vermogen hebben van 3,5 miljoen Wp.

Dit komt neer op ruim 3 miljoen kWh per jaar. Met deze pv-installaties kunnen zo’n 855 huishoudens ieder jaar van stroom worden voorzien.